WEHO

Haha att det ens är några som orkar gå in på bloggen fortfarande. 
Men har inte haft varken tid eller ork till att blogga, men tänkte slänga in ett inlägg nu eftersom att jag har tid nu fast ändå inte..
Men kom hem för kanske 10 minuter sen från skolan. Den rullade på i sitt sega tempo som vanligt, men de funkade väl. Har däremot väldigt mycket läxor som sagt, men eftersom att veckan börjar ta sig mot sitt slut så är det inte mycket kvar. Väntar på att mamma ska komma hem och laga mat och sedan drar jag mig iväg mot torvalla för att träna mina små tjejor tillsammans med Erica!
 

Godmorgon

Godmorgon!
Vaknade runt 8 & har bara tagit det lugnt och även gjort mig iordning lite och packat det sista. Ska nämligen till barnens ö som jag sagt tidigare med klassen & den andra ekonomi klassen, men det ska väl faktiskt bli rätt kul. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 9 så att jag kan gå till bussen och möta Mikaela för att åka mot tekniska högskolan. 
Vet inte hur bloggningen blir idag & imorn men förvänta er inte mycket..Men imorn kväll när jag är hemma så hörs vi annars & då kommer jag ha tänkt ut lite inlägg jag ska skriva osv. & ska även berätta hur min helg ser ut, men nu ska jag nog hitta någonting att roa mig med en halvtimme till, puss!

In tha bed

har pluggat matte sen de senaste inlägget & även pratat med Felicia om i helgen. Men nu ska jag försöka sova så att jag är lite pigg imorn!


Tja

Haft mycket under de senaste dagarna, därför ingen bloggning.

Har däremot inte hänt så mycket speciellt, men i söndags så hade vi ingen träning & då tränade jag nybörjarna med Erica & Johanna. Igår var jag i skolan och sen åkte jag och träffade Jenny en snabbis & åkte sen till torvalla för att ha träning men min lilla group stunt haha. Idag var vi på börsen med klassen, skit segt men slutade ändå vi 1 så det funkade, sen mötte jag upp mamma och fyllde på busskortet & kollade även upp min irriterande prick på läppen. & sist men inte minst har jag handlat ett par jeans!
Nu håller jag på att packa lite inför barnens ö imorn med klassen, lite osäker på vilka man kommer sova med från klassen så det känns ju lite jobbigt haha, men man får ta det som de kommer helt enkelt. 
Nu ska jag fortsätta packa & sen ska jag väl kolla lite på datorn och även ringa Felicia, hare bra så länge!
 

GODNATT


Hos Ebba

HaliHalå. 
Nu sitter jag hemma hos Ebba och lyssnar på musik och chillar galet haha. Nej men vi vill skypa med någon rolig människa eller så, så vi ska väl ringa någon. Men kom hem från stan runt 6 & käkade middag och lite så, sen vid nio mötte jag Ebba i sågen och kom hem hit någon gång efter nio.
Nu ska vi väl göra någonting med varsin dator här haha, puss!
 

Outfit


Stan

Hej alla människor som läser min blogg, LOL.
Nej men sitter här helt färdig fixad och väntar på att min kusin ska göra sig iordning för då ska vi ta en fika i stan. 
Vaknade runt 10 idag, har även gått och blivit förkyld också..sämst.
Men sen så har inte mycket mer hänt, suger att den här datorn inte har något program för webcamen och lite sådär. Ikväll ska jag sova hos Ebba eller hon här, och imorn är det häng i torvalla som händer.
Men nu ska jag ta lite kort på dagens outfit så vi hörs om ett tag med bilder!

Felicia

Inte hunnit blogga idag, sorry.
Men vill inte heller sitta i skolan där man sitter bredvid någon som ska läsa samtidigt som man skriver någonting..
Strunt samma, tänkte bara säga att dagen har rullat på segt men skönt. Var i skolan som vanligt och hade 4 timmars håltimme som jag kommer ha varje fredag. Sen så slutade jag runt 3 och åkte då hem & sedan kom Felicia till mig. Vi snackade i typ 2 timmar om allt möjligt & käkade sen. 
Drog sedan till handen och satt och snackade men vi hade inte nått att göra så vi gick runt under alla möjliga tak för att inte bli blöta. Kom hem för kanske en halvtimme sedan & har hunnit duscha & göra mig iordning. 
Men ska kolla datorn och sen sova för imorn blir det stan med kusin. Men mer om det imorn!
 

RSS 2.0