Musik

 

Café

Sitter med Mikaela nu på ett café i globen & käkar lite och snackar osv. 
Härligt att man har datan med sig överallt så det är bara att ta upp den och skriva ett inlägg lite här och där. 
Hade en lång dag idag och är sjukt trött men ska väl sitta här ett tag till och plugga matte!
Hörs senare!
 

Bråttom

Ska springa till bussen men tänkte ändå slänga in ett inlägg. 
Vilket bara lir typ tre rader. Men ska till skolan och börjar 10:10 och jag vet fortfarande inte hur kamerna funkar, men testar lite sådär i skolan. puss!
 

Sova

Kom hem runt 10 från en kväll i torvalla. 
Träningen för laget där jag hjälper till gick skit bra, lite svårt för att respektera vad vi säger men det blir nog bättre gång för gång tror jag. 
Har precis tagit en snabb dusch & ska göra mig iordning för sängen och tänkte då ligga och hålla på lite med telefonen. Imorn börjar jag ju som sagt 10 så ska väl upp runt halv 9. Men orkar inte skriva mycket mera nu, hörs imorn puss! 
 
Bild brist..



Torvalla

Hej!
Sitter för tillfället i torvalla nu ensam och väntar på att Erica ska komma men hon kommer nog om 10 minuter så det är lugnt så länge jag ändå har datorn & musik här. Vi fick som sagt våra datorer idag vilket var sjukt skönt eftersom att man vet att man alltid har en dator med sig nu. Dom var dessutom helt nya & perfekt storlek så det här känner jag att det kommer blir grymt!
Men idag efter skolan runt 3 åkte jag till t-centralen och mötte upp Moa, vi åkte till gamla stan och fikade. Ska träffa henne någon gång nästa vecka igen tror jag. Men så åkte jag hit så nu har jag suttit här i en halvtimme och hållt på med datorn eftersom vi inte haft tid med det idag.
Tänkte stänga av nu och plugga lite historia & företags ekonomi till imorn. Puss!
 
Vet dock inte hur man hittar webcamen på den här datorn så det ska jag lista ut!

Skolan

Sitter i skolan nu och måste läsa lite historia. Ska snart snacka med franska läraren också men varför bryr ni er haha. Men idag ska jag träffa min barndomsvän Moa och sedan åka till torvalla och hjälpa till och träna ett lag. Sen får vi tydligen datorerna så de är as nice, ciao!


Skajp med den bäste


Så himla gosigt fin, min bästavän. 

Tjaaaa, har inte hunnit blogga alls idag då jag haft mycket i skolan. Men sen senaste inlägget så har jag hunnit plugga klart med det mesta av matten och sen har jag även tagit en sväng till alléplan med Jenny.
Nu sitter jag och skypar med Ebba så de är nice. Men ska fortsätta med de, & tyvärr blir det sega inlägg förmodlingen fram tills torsdag sen blir det ändring på det! Gonattttis


Plugga..

Sitter för tillfället och pluggar matte, segt men måste göras för då ligger jag i bra fas eftersom läxan är till torsdag eller sådär men känns skönt att ha den gjord liksom!
Idag slutade jag 16:20 segt, men de funkade & jag har redan massa läxor.. Men de är mest som jag ska läsa så de går nog bra säkert. Men ska fortsätta, vi hörs senare!


Dagens


Trött som satan!

Nu sitter jag på golvet i vardagsrummet & skriver detta inlägget från min iPad. Men idag har inte hänt så mycket, åkte till skolan & hade företags ekonomi vilket var en rätt skön lektion. Hade sedan samling med klassen & sen lunch i två timmar, då drog jag och mina vänner till Globen & käkade och drog ut på tiden, sen hade vi teori i idrott & sen var dagen slut. Skönt att veta att man slutar 2 på måndagar i alla fall!
Börjar även 10 imorn. Men nog om de.

Stannade i skolan & pluggade, sen åkte jag hem och sedan iväg till träning som jag skrev förut, gick grymt bra & vi kom verkligen framåt om man bortser från min träningsverk.. Va med Ebba lite efter och käkade & gick även runt lite. Sen träffade jag Vendela vilket alltid är trevligt. Nu ska jag duscha sen kanske kolla på någon film eller serie, får väl se annars bara kolla telefonen och sova.
Men nu har jag verkligen berättat min dag detaljerat så nu tänker jag sluta, men godnatt allihopa hörs imorn!


Bussen

Sitter på bussen nu på väg till torvalla. Träning med stunten igen, men har inte haft tid att blogga under dagen så jag hör av mig när min träning är slut!


Lav ju


Design

Nu fixade Ebba min design och la in den och allt. F5 om den inte syns, men tänkte inte blogga mycket mer idag eftersom jag inte tagit några bilder och har ingen data nu så orkar inte skriva nått speciellt ändå. Men ska kolla på kick ass om en halvtimme, så hejdå!


Home

Hemma nu från träningen som gick bra för att vara den första. Hjälpte även till med nybörjar laget eftersom att jag är hjälptränare, men de gick bra. Alexander kom till torvalla och höll mig lite sällskap. Sedan drog vi till donken, och efter de bussen hem. Skön söndag, skulle åkt till Bålsta men de vart inte av. Nu ska jag ta en dusch och bara chilla hemma. Ebba ska även fixa min design så vi får se när den blir klar bara!


Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Nu sitter jag och har precis duschat & väntar på att Ebba ska vakna så vi kan bestämma hur vi ska komma till torvalla. Sen kommer vi ha en lugn träning men ändå göra saker som behövs.
Jag tränar nu inte i lag för er som vet de går ju jag på cheerleading, men just nu så tränar jag med 5 styckna då vi bara bygger hela träningar vilket är sjukt kul, om det går bra förstårs!
Efter träningen får vi se vad som händer kanske ska åka och träffa en människa, annars åker jag och träffar Alexander så det blir trevligt vilket som. Men nu ska jag nog hitta en sportbh och sedan käka lite frukost!
 
Gud vilken fin bild från igår, men jag bjuuuder lite på mig!...

Hemma

Blev bara en snabbis ute med Emelie & kom hem för kanske 20 minuter sen.
Men vi satt i alla fall ute och snackade & käkade glass, det var väldigt kallt ute så va ändå skönt att komma hem. Så nu ska jag bara ta det lugnt, håller på att ladda ner en film jag och Jenny kollade på imorse och se hur den är sen blir det nog att sova för har träning vid tolv imorgon. Men vi hörs imorgon ciao!
 
 

MAT

Väntar på maten just nu, sen kommer min lilla Emelie hit så ska vi snacka masssa & bara mysa.
Så det är väl så min kväll ser ut för tillfället, kanske hänger lite på skype senare också.
Men tycker att vi hörs sen när jag kommer hem, pusss!
 
Haha, ni får lite bilder från nu för jag har tråkigt!
 

WEEEHO

Sjukt bra att det uppdaterades eftersom att nu funkar appen för den delen också vilket betyder att jag kan blogga var som helst & då uppdatera med bilder!!!

Dagen igår/idag

 
Såg nu när jag loggade in att jag fått den nya "uppdateringen" utav blogg.se.
Vet att tillexempel min kusin & så har haft det & nu har jag tydligen fått det också, lite jobbigt men får väl lära mig att acceptera det.
Förresten så är ju inte min MacBook fixad så jag kan få den helt än, men det positiva är att vi får skoldatorn på torsdag så då blir det så mycket lättare att blogga ofta!
Men som sagt, sov hos Jenny igår och vi var ju på bio och lite så. Var hemma runt halv 1 & sen så laddade vi ner en film men vi orkade ändå inte kolla på den så vi somnade runt halv 3.
Vaknade tolv & gjorde som vanligt pannkakor till frukost och sen så åkte jag mot Gröna Lund med familjen men var för mycket folk så vi orkade inte. Nu sitter jag hemma och tänkte lära mig det hära. Men nu avrundar jag för det börjar bli så långt att man inte orkar läsa detta onödiga inlägg haha. 
 

Jennnnny

Sitter hemma hos Jenny nu & tar det lugnt, datan har laggat och min bärbara var tyvärr inte hemma.
Men skitsamma, mycket har inte hänt dessa två dagar. Vart i skolan & haft det rätt kul nu när man lärt känna dom flesta i klassen osv.
Idag började jag vid halv 9 & hade matte och sedan franska vilket var riktigt svårt! Men blir att byta till spanska nästa vecka, sen gick jag Tobias, Rickard & Mikaela till subway och käkade och sedan hade vi engelska.
Efter skolan åkte jag till Haninge C och mötte upp Jenny som då käkade subway, sen vart planerna ändrade så vi drog in till stan på bio med Jennys vänner som då var väldigt trevliga.
Nu har vi laddat ner en film och ska lägga oss och kolla på den, vi hörs när vi hörs puss!

Natti

GAMMAL BILD.
Men saknar min lilla ebbis, ses ju inte varje dag som vi brukade..

Dagen

Godkväll, haha!
Men hej, dagen har rullat på väldigt skönt faktiskt. Började skolan halv 11 med en mattte diagnos som gick lite sisådär. Efter de var det lunch och sedan första lektionen för terminen. De va Svenska & SO så de va rätt skönt. Efter skolan åkte jag till Skogås och mötte upp mina lagkamrater för att käka någonstans och snacka ihop oss om detta tränings år. När vi väl snackade om det så vart jag sjukt taggad på att bara köra, men får vänta tills söndag!
Kom hem runt 7 och har bara tagit det lugnt sedan dess. Börjar 12 imorgon som jag kommer göra varje torsdag vilket är sjukt skönt. Men nu ska jag kolla bloggar och bara ta det lugnt innan jag ska kolla på några avsnitt utav Awkward. Puss så länge!

Outfit

Tröja: Ginatricot
Jeans: Cheap Monday
Skor: Converse
Skinnjacka

Bussen

Springer till bussen nu.

Godnatt

Ska kolla på någon serie nu, imorgon får ni outfit och lite sånt dära!
Det vart denna bild för att visa min kärlek till blåbärssoda.

LAAAAT SOM SATAN

Heeeej.
Har verkligen inte pallat göra någonting idag.. Men skönt det ändå, blev inte att gå ut och springa för Ebba kunde inte & hade inte orken. Men imorn då jävlar!
Imorn efter skolan ska jag träffa mitt "lag" för att snacka om hur allt kommer bli under de kommande året osv. Får helt enkelt se hur allt blir, sedan drar jag och Ebba ut och springer. Nu tänkte jag nämligen gå upp och ta lite glass hehe.
Hittade ingen annan bild. Men grattis Matilda!


Middag

Kom hem runt 15, då jag vart i skolan till 14.
Var rätt roligt idag för vi snackade med med klassen & gjorde olika lära känna saker. Imorn börjar tyvärr allt det vill säga vår första lektion & på morgonen ska vi tydligen ha någon diagnos i matte (?)
Men har bara kollat på tv sedan jag kom hem och smsat lite, nu tänkte jag ta någonting att äta och sedan fortsätta ta det lugnt & när Ebba hör av sig får jag reda på om vi ska dra ut och springa eller så, träningarna startar ju igång snart och jag vill ju ha lite kondition tills söndag så ska ut och springa så ofta jag kan/orkar helst varannan dag!
Men hör av mig senare, pussar!


Godmorgon

Sitter förtillfället i sängen med kläderna på och bloggar samtidigt som jag äter frukost.
Men det här får gå sjukt fort för jag hinner egentligen inte blogga, men börjar 10 och slutar någon gång eefter lunch tror jag, så vi hörs då. puss!


Förlåt

Verkligen förlåt, men vad ska man säga. Sista veckan på lovet, och var dessutom hos mamma och orkade inte hålla på att blogga då utan dator för appen funkar fortfarande inte & jag vill ju liksom kunna lägga in bilder isåfall..

Men skit samma, är väl som sagt tillbaka nu eller vad man ska säga. Jag började skolan idag som dom flesta andra. Var där ett tag innan för jag inte ville vara sen och åkte då dit med Mikaela och Linn. Linn hamnade tyvärr i en annan klass men de är lugnt för kan umgås med henne ändå. Men idag var det bara info så började 9 och slutade runt 11.
Man hann inte snacka så mycket med de andra i klassen så de får bli mer imorgon. Men skolan var annars bra i sitt sätt & jag tror nog det här kommer bli grymt!
På kvällen drog jag till gröna lund & kollade på Norlie & KKV med några vänner från gamla skolan. Men ska väl kolla på ett avsnitt av 90210 och sedan sova för börjar 10 imorgon så lite sovmorgon blir det allt.
Godnatt uppdaterar er imorn puss!

Träffa Vendela

Berättar mer om igår, ikväll.
Busssen går 11 över och vi ska hem till mig och lämna min väska och sedan ut för att träffa Vendela en stund. Men vi hörs senare!

Stressad

Vaknade 7 imorse av vissa skäl..
Men somnade om och vaknade sedan halv 12, och har inte gjort mycket sen dess. Nu känner jag mig lite stressad för ska packa iordning mina saker för att sedan ta mig till Jenny där jag ska duscha & lite så. Sen åker vi till Gröna Lund för att gå på en konsert. Men hinner inte blogga mer nu om jag vill hinna med bussen härifrån. Ha det bra så länge så hör jag av mig när jag har allt under kontroll!


NATTI

Godnatt allihopa, hörs imorgon!


Båten

Hola!
Sitter för tillfället i båten och fryser...Väldigt kallt ute men som tur är har vi värme så det blir nog varmt snart. Åkte strax efter det senaste inlägget och tog in sakerna i båten för att sedan gå och äta middag på resturangen på marinan, mysigt. Nu sitter vi här och värmer oss och snackar så ska vara lite mer social nu, kram!

Bild från Romme i vintras!

Dagens Outfit

Tröja: Åhléns
Shorts: Cubus
Skor: Converse
Jacka: Ginatricot



Packat Klart

Nu är jag klar för att åka till Båten.
Kommer inte vara hemma på hela helgen, sover på båten inatt och sedan imorgon ska jag hem till Jenny och sova där, vet dock inte vad vi ska hitta på men någonting blir det väl.
Men idag annars har det inte hänt mycket orkade inte hålla på så länge i trädgården så jjag har mest suttit och slappat. Men är grymt stressad så lägger faktiskt upp Outfit bild idag men ni får den senare sen puss!

Trädgården

Har vaknat ätit frukost & vaknat till lite. Som det ser ut just nu så ska jag fixa trädgården lite för att hjälpa till sådär, samtidigt som jag och min syster väntar på att alla ska komma hem så vi kan dra ner till båten snart. Har med mig dator dit även om det bara är över natten, men kommer kunna uppdatera i vilket fall så det blir toppen!
Men som sagt så ska jag gå ut nu hör av mig sen puss!

God Natt



Med denna random bild säger jag godnatt.
Tänkte kolla några mer avsnitt innan jag sover, för imorgon ska jag nämligen fixa i trädgården som ett litet "jobb" eller vad man ska kalla de, sen så åker vi iväg till båten jag & familjen för att äta på resturangen där båten står & bara ta de lugnt där (eftersom vår båt gått sönder kan vi inte åka iväg med den).
Men det bli mysigt ändå, så ni får sova gott så hörs vi imorn, puss!

Headset


Bild från Google.

Funderar faktiskt på om jag ska ta och göra det här på mina hörlurar, det är ju faktiskt ganska ballt. Jag menar det blir lite annorlunda och jag tycker att det är rätt kul på ett sätt. Men vilket pyssel det skulle vara..


I väntan på maten

HEJ ALLA MÄNNISKOR SOM LÄSER MIN BLOGG
Nej men just nu ligger jag i sängen som jag gjort i stort sätt hela dagen. Har verkligen inte haft någon ork till något idag, men städade rummet & duschade som jag skrev i det tidigare inlägget och sen har jag kollat på några avsnitt utav 90210. Det är faktistk en väldigt skön serie som jag rekommenderar. Men sen har vi ju Pretty Little Liars som slår allt!
Nu ska jag nog kolla på ett till avsnitt utav 90210 i väntan på maten och sen ska jag samtidigt komma på några inlägg att slänga in sen, vi hörs om en stund pussar!


Bloggar Senare

Vi vaknade för en timme sedan & har hunnit käka frukost & kollar nu på en film. Idag händer nog inte så mycket, ska städa rummet & ta en dusch och sen kanske jag träffar Ebba men vi får se för kanske ska hjälpa till och jobba och tjäna lite pengar.
Igår kollade vi på film och snackadee, skön kväll bara.
Men jag bloggar senare för ska fixa lite och så efter filmen, ha det bra så länge!


Hemma

Har nyss kommit hem från en dag på stan med Ebba & Emelie.
Inte för att vi gjorde någonting speciellt men Ebba kom hem från gävle och skulle äta så jag oich Emelie höll henne sällskap men satt kvar i kanske 2 timmar och bara snackade om allt möjligt för det som vi missat.
Efter de köpte vi en varsin Frapino inne på Espresso House & tog sedan pendeln hem. Ebba skulle bara hem nu en snabbis sen kommer hon hit och käkar och sover här.
Vet inte vad vi ska säga men blir helt klart en hemmakväll eftersom att vi båda är trötta och sega. Men ska läsa lite bloggar & invänta Ebba, hörs senare!


Sova

Hej, bloggade tyvärr inte idag. Men jag hade bara inte tid & ork just idag..
Men käkade lunch med farfar, syster & pappa, gottgott. Sen så åkte vi hemmåt och jag tog det lugnt, sen cyklade jag till Ica Maxi och mötte upp Jenny. Åkte sedan hem till henne och då kom Alexander & Pontus, vi drog ut till en park, sen till Handen & sen till Maxi igen. Åkte hem och var hemma runt 9.
Sen dess har jag kollat på TV. Nu ska jag sova i alla fall för imorn ska jag möta upp Ebba i Centralen runt två och vi lär kolla runt i stan eller så, sen så ska vi ha en tjejkväll och snacka & ha det trevligt!


Lunch

Hej allihopa!
Vaknade för 20 minuter sen kanske & har redan hunnit tagit en varm och skön dusch!
nu ska jag somsagt käka lunch med familjen inklusive farfar för har flyttar till thailand imorgon. Men det blir kina mat tror jag så det blir väldigt gott. Efter det ska jag nog bara åka hem och så kanske hittar på någonting med min syster eller så fortsätter jag att kolla på 90210 som jag började kolla på igår och tyckte att det verkade som en kul & härlig serie. Men ska väl göra mig iordning dvs. sätta på mig kläder, hörs när jag är hemma med dagens outift och lite sånt!
Orkar inte hålla på att vrida den, men bästa bilden helt seriöst!


Sista för idag

Sorgligt nog så kollade jag klart på One Tree Hill förra veckan..
Men har ju fortfarande avsnitt av Pretty Little Liars som jag inte sett & jag verkligen älskar den serien. Men ska försöka hålla mig lite vilket är svårt men så att jag har massa avsnitt att kolla på senare!
Men tänkte hitta någon ny serie att följa nu, men det är svårt haha. Tänkte ta och göra det och smsa lite tror jag ifall jag har lust. Men vi hörs imorgon pussar!


Dipdye

Jag tycker det är sjukt snyggt med Dipdye, beroende på hur man gör det. Jag tycker att färgen ska vara med tonad neråt i topparna och inte bara färgat rakt av. Det är snyggt att ha olika färger & de färgerna de flesta gör är rosa och blå, men jag tycker det är skit snyggt med lila, gröna och röda toppar, men det snyggaste om man vill ha naturliga färger är när man han ljusbrunt och sedan blonda toppar. Hittade dock ingen bra bild på blond dipdye.



Hemma

Är hemma och har vart det sen klockan 18:00 om jag inte minns fel.
Men gör inte mer än att lyssna på musik & bloggar. Kommer inte heller på någonting att skriva om.. vilket suger!
Men jag min syster & Jenny drog till drevan, men de va bara jag och min syster som badade. Nu ska jag väl fortsätta lyssna på musik & komma på någonting att göra, imorn blir det att käka lunch med familjen någonstans sen säkert bara vara hemma. Men vi hörs sen! :D


Ändrade Planer

Det vart ändrade planer så jag och Jenny åker istället och badar någonstans, kanske skrubba eller bara i drevan. Vet inte riktigt hur det blir. Men ska väl börja göra mig iordning då hon kommer om en timme ungefär.
Sen ikväll blir jag nog bara hemma framför en film eller så, är inte sugen på att göra så mycket annat.
Men då ska jag blogga också, så kika in här senare när jag kommit hem, puss på er!

Någon mongo bild från balen!


Vaaaken

Har precis vaknat och tänkte därför att jag kunde slänga in ett snabbt inlägg.
Idag ska jag väl kanske till Nacka Forum, men planerna är inte helt klara & isåfall blir de med dom jag va med igår. Men tänkte gå upp och käka frukost och sen ligga i sängen ett tag och vakna till haha, så vi hörs om en stund!


Godnatt

Nu har jag kollat lite bloggar och smsar lite med en super trevlig person, skönt att snacka ut lite!
Men ska göra mig iordning och välja en skön film eller kanske börja kolla på en ny serie? Har inte bestämt mig än men tänkte säga godnatt i alla fall, puss!

Bild från min instagram igår, @ alexandralindeen


Utekväll

Hej allihopa!
Har precis kommit hem från utifrån, eller vad man ska säga (?)
Jag mötte upp Alexander & Jenny på bussen mot Trollbäcken för att möta upp Anton & Pontus då vi skulle bada. Men de va bara Jenny och Pontus som badade. Sen drog vi till Sågen och så åkte alla dom mot handen och jag gick hem. Känns skönt att bara vara hemma, och att klockan inte är jättemycket.
Vart på skumt humör under kvällen men hoppas de släpper snart. Ska väl skypa med någon eller bara sitta och lyssna på musik och snacka med trevliga människor.

Jätte mörk bild från nyss, men har ingen lampa i rummet haha.


Den Svenska Björnstammen

Någonting jag lyssnar på väldigt mycket & som även kommer till Gröna Lund i september är Den Svenska Björnstammen. Har lyssnat på dem väldigt länge och tycker att det ska bli så grymt att dra och kolla på dem på grönan. Självklart gillar jag annan musik också, men tycker att dem är roliga & ändå lite speciella.
En låt som jag spelar mycket just nu är nog Flyga, Kan tyvvärr inte lägga in videon men klicka här så hittar ni den lätt.


Chillin



Mobil Bilder

Här är ett par bilder från telefonen, fler kommer väl med tiden.
ENJOY!






















Det var bilderna från olika tillfällen, men de som är högst upp är äldst!

Söndag

Har inte bloggat bra alls och det är jag ledsen för.
Men hur kul är det att blogga när man inte kunnat ha en dator senaste veckan och då hade de inte heller kommit in  några bilder så det hade ändå sugit. Är i alla fall hos pappa nu så det blir nog uppdatering som vanligt!
Nu så väntar jag på att alla mina mobilbilder ska komma in på datorn så kommer ni få bilder från det senaste halvåret, helt blandat det vill säga. Så håll utkik för snart kommer det bilder!


Hos Jenny

Nu sitter jag hemma hos Jenny, weeeho!
Nejmen vi har gått runt i stan hela dagen för hon skulle laga sin mobil och jag och Moa hängde med. Sen drog Moa hem och jag och Jenny hittade tillslut ett ställe som hon kunde lämna in telefonen på.
Blev nått krångel så det blir tyvärr kvar över natten..
Nu kommer nog Jenny snart ur duschen och då ska vi hitta på någonting i väntan på att Pontus ska komma hit.
Men nu kommer hon, puss!
Från spanien någon gång.

Onsdag

Blev ingen bloggning igår kväll, men Felicia drog hem runt 10 och då gick jag och Ebba och mötte Therese.
Runt halv 12 började vi tre gå hem mot mig, Therese skulle ladda mobilen & blev att hon stannade till halv 3 eftersom vi satt och snackade hela tiden. Det var i alla fall super trevligt, imorgon ska jag och Jenny träffa några av hennes vänner så kommer åka någon gång runt lunch tiden. Sen på fredag ska jag träffa min saknade barndomsvän Moa som jag inte träffat sen i vintras, vi ska ta en fika i stan och sen se vad som händer helt enkelt!
Men nu ska jag ta det lugnt ett tag och sedan blir det middag & fiiiilm, härligt härligt.
Vi hörs antingen senare eller imorgon innan jag drar iväg!

RSS 2.0