Tisdag

Förlåt för igår, men hade ingen dator och mobilbloggning funkar inte för min del.
Men jag är fett glaaaad & taggad på allt, förutom en sak som gör mig irriterad men de ska inte få förstöra tycker jag. Men jag och Ebba sov här hos mig igår och de blir samma sak inatt igen, men hon drog iväg med Jossan till stan & jag ska nämligen träffa Felicia. Vi ska till någon strand och typ sola, snacka , umgås  så det ska bli jätte trevligt. Moa har ju kommit hem nu så jag och Ebba kanske ska ta hennes båt till till trångsund och träffa henne. Men mer om det sen, vi hörs när jag är hemma pusssar!
Haha en gammal bild från förra året på mig Moa & Matilda.

Natti

Nu har vi kommit hem för ett tag sen från promenixen. Härligt var det men tillslut började det regna vilket inte va det skönaste. Men nu så har jag tvättat bort mitt smink och gjort mig iordning för kvällen, skönt att ha det gjort så att man slipper tänka på det sen. Nu ska vi nog kolla film och sen så blir det väl att sova, men ska väl kolla lite på telefonen nu bland annat instagram  följ mig @alexandralindeen
Men nu ska jag avrunda, vi hörs imorn puss!

CIAO

Ebbas nya header fick bli såhär. Snygg och enkel. Men nu drar vi, hörs senare puss!

Promenixxxx

Om en timme ungefär ska jag Ebba & Jossan gå en promenad, hon frågade oss så varför inte?
Men vi har varit i Haninge Centrum, fick med mig en tröja & en mascara så det var skönt att det var någonting i alla fall. Men mycket mer har inte hänt, vi har käkat middag och sedan åkt och mött upp Jenny i trollbäcken för skulle snacka med henne. Men nu ska vi fixa en ny design till Ebba så visar er sen med en länk också!
Snygga som få..

Mot Haninge Centrum

Nu så har vi vaknat tagit det lugnt och gjort oss iordning. Vi ska snart bege oss mot Ebba för att hämta pengar och sedan dra oss mot handen. Men innan måste jag packa mina kläder för ska till mamma idag, sen efter handen ska jag träffa en kompis. Dagen outfit är inte ens värd att ta bild på, men har ett par svarta jeans och en rutig skjorta & converse till det. Men nu måste jag göra allt klart så vi kan dra!

Myyyyys

Ebbas hår vart bra! Men bild på det får ni tyvärr imorgon.
Nu ligger vi i sängen och tar det lugnt, har inte så mycket mer att berätta men berättar mer planerna jag har imorgon, imorgon. Men detta blir mitt sista inlägg, så godnatt på er!


Slingor

Nu har Ebba slingor i håret, lite spontant sådär.
Vi gick till Trollbäcken runt 7 kollade efter hårfärg, men vi hittade inte de vi ville ha. Så vi tog bussent tillbaka till sågen & kollade där men inget fanns där heller. Vi fick istället skjuts till Ica Maxi vilket var bra då vi hittade de vi ville ha.
Det tog en timme att få ut slingor från hålen i mössan man behövde ha på sig, men nu äntligen är hårfärgen i, i Ebbas hår & det är bara 20 minuter kvar tills vi kan kolla hur de ser ut.
Men visar er bilder senare hur allt blev, ha de bra så länge puss!


Soffan

Har förflyttat mig in nu, och känner att det räcker med sol just nu + att molnen börjar komma.
Men jag lever nu & känner mig piggare än tidigare imorse, har dessutom fått mer färg idag när jag låg i solstolen och pressade. Känns faktiskt väldigt bra om jag får säga de.
När Ebba kommer hit så ska vi käka middag här, sedan ska vi ta en promenix & prata en massa antagligen till alléplan och köper någon dricka eller så. Sen sover vi hos henne tror jag, så de ska bli jätte trevligt!

Hittade bara den här gamla bilden på Hannah, men hon flyttar till USA imorn i ett halvår.
Kommer sakna dig massvis!


Solning

Såg nu att bekännelserna och inlägget efter de kom upp i fel ordning, men de spelar ju egentligen ingen roll. Är uppe med tuppen idag känns det som och ligger just nu och solar och göra det ett tag till. Men jag uppdaterar er senare, ciao!

Svart&vit

'
Tidigare idag.
Nu har jag nyligen snackat i telefonen med Ludvig & sen med Ebba. Trevligt.
Men nu sitter jag och vet inte alls vad jag ska göra.. Blir väl några avsnitt utav oth som vanligt.
Det är väl så resten av min kväll ser ut och det blir väl skönt ändå, men nu ska jag gå upp och ta någonting att dricka sen sätta mig här igen puss!


Fredag

Har försökt komma på lite bekännelser sen det senaste inlägget.
Det är bara så himla svårt att komma på, så ni får vara nöjda med de som ni får haha. Mycket har inte heller hänt sen det inlägget heller, har bara kollat lite bloggar & tänkt lite på allt möjligt. Blir kanske skype ikväll men vi får helt enkelt se, sen blir de väl några avsnitt av oth som börjar ta mot sitt slut, sorligt nog..
Men nu ropar pappa att det är mat. Ni får bekännelserna snart, så håll utkik!


Bekännelser

Jag har aldrig varit i USA, men skulle dö för att åka dit.
Jag har aldrig hållt mig kvar vid en och samma blogg, har alltid bytt runt.
Är taggad inför gymnasiet men på samma gång lite ångest över att
inte veta vilka man ska gå med & vilka lärare man kommer att ha.
Har inte uttnyttjat sommarlovet till max, känns som att jag inte hunnit
med någonting och snart så är sommaren över..
Är seriöst sämst på att komma på saker att blogga om och känner att jag
behöver bli bättre på de, tråkigt och bara skriva om vad jag gör på dagarna.
Jag är som sagt besatt utav One Tree Hill, Pretty Little Liars &
även American Horror story.
Nu tog det stopp i mitt huvud så de där var några bekännelser i alla fall.


Snabbt gick det.

Gick snabbare än vad jag trodde.
Men fick en egen inloggning sålänge, eftersom att de behöver flytta över lite saker till en annan dator. Men somsagt, kommer jag ändå använda denna dator eftersom att det blir lättare. Igår va jag med Jenny, vi köpte chocklad & glass och satte oss på ett berg för att bara snacka och ta det lugnt. Sen kom jag hem runt 7 och efter de så satt jag vid datorn, käkade middag & snackade med en kompis.
Idag har inte hänt mycket mer, jag har legat och pressat i solen i två timmar & duschat, nu gör jag inte mer än att fixa lite med datorn och chillar på balkongen.
Imorn kommer min älskade vän hem, som jag har längtat. Vet inte vad som händer på dagen men blir de fint väder så ska jag ligga och pressa ännu mer & senare mot kvällen ska jag och Ebba ha det mysigt!
Men nu ska jag fixa lite, vi hörs om en stund igen!

Sorry

Uppdaterar när jag fått min dator!

Home

Hemma från stan nu med Jenny, fick med mig en skjorta hem.
Vi åt & fikade även i stan, fortfarande lite smått irriterad men ska försöka låta bli att tänka på de.
Ikväll ska jag bara vara hemma som vanligt, kolla film snacka med lite trevliga människor antagligen och bara ta det lugnt som vanligt helt enkelt. Men ska hitta lite bilder att lägga upp och lite så hare bra, puss!

Onsdag

Nu så har jag vaknat, duschat & håller just nu på att väntar på att håret ska torka och väljer kläder.
Stan idag med Jenny och ska den här gången försöka hitta lite kläder på rean, men vi får helt enkelt se. Igår kväll kollade jag på oth och skulle skypat med en kompis men vart inte av.
Är lite allmänt irriterad just nu & tänker därför skriva mer när jag är hemma ikväll, men ha en grym dag!
En massa gamla bilder, men ska fixa nya när jag får min dator eftersom att min dator lär gå sönder snart..

Tisdag, 24/7

Heeej!
Äntligen hemma efter en mysig dag på stan med Therese & även middag hemma hos henne. Men de rullade på härligt, vi kollade i massa affärer och hon köpte jättemycket. Men inte jag för den delen, fick med mig en ögonbryns pennna, puder & puderborste. Imorn ska jag däremot till stan igen och handla lite kläder med Jenny.
När jag åkte från gullmars sällskapade jag med Ebba i telefonen & vi planerad inför lördag då hon kommer hem!!
Men nu ska jag kolla lite bloggar och liknande, ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorn!
image description

Mot stan

På väg mot stan nu och ska möta Therese. Vi ska väl kolla i affärer och ta det lugnt bara, Jenny kanske sover hos mig ikväll men det är inte säkert, men nu är jag snart i gullmarsplan så vi hörs senare!

i miss u

Haha, gammal pluttig bild på Ebba!
Jag har inte gjort mycket sedan det sista inlägget. Åt en sen middag, kollat på ännu mer avsnitt av oth, smsat lite & planerat morgon dagen. Ska nämligen träffa Therese och fika lite och kolla i stan, så de ska bli skit mysigt att få träffa henne igen. Men ska kolla på något avsnitt till & smsa lite hehe, men vi hörs imorn, godnatt!

Bilder, Gotland 2012

Här är lite bilder från Gotland, kunde inte lägga över från
telefonen så ni får några min kusin tagit!

Gotland

Är tillbaka på Gotland nu därav den dåliga uppdateringen under veckan haha.
Men hade ingen dator och appen funkar fortfarande inte så blev ganska svårt, och orkade inte låna min kusins dator. Men hade det som sagt bra på Gotland, tog det lugnt, var i visby, träffade Vendela och Celine, men ville ändå hem efter halva veckan.
Igår när jag kom hem fixade jag mig och åkte och träffade Jenny och Pontus, vi gjorde inte jätte mycket mest snackade och så. Sen kom jag hem runt nio, snackade med mamma och kolla oth tills jag somnade.
Har hunnit komma hem till pappa, packat upp mina kläder och rensa lite i mitt rum. Nu återstår bara dammsuga och sedan ska jag ta mig en dusch och sen blir det antagligen att sätta mig här igen, Men när jag är klar med allt får ni bilder från veckan som vart!

Stugan

ligger och tar de lugnt i stugan och är grymt trött. Blir inte bra uppdatering här men ska ta bilder så får ni det när jag är hma. Bloggar när jag har tid puss!

Kneippbyn

Är framme i Gotland för ett par timmar sen. Ligger just nu och solar och bara tar det lugnt med musik i öronen. Inväntar mina kusiner som kommer om kanske en halvtimme, Ellinor har med sig dator så kanske kan låna en snabbis ikväll för att blogga lite! Men nu ska jag sola vidare måste vara brunare än Ebba innan sommarens slut haha!

Trött & irriterad

Jag har otur och är trött och orkar inte med någonting, men är ändå väldigt glad samtidigt.
Hade det trevligt med Jenny idag, kommer inte träffa henne på ännu en vecka men efter Gotland så ska ingen utav oss iväg. Var i alla fall en onödig resa till Bålsta..och kändes så onödigt men vi hade inte nått speciellt för oss annars heller. Vi käkade i alla fall subway i stan och sedan köpte jag körsbär haha. Men nu ska jag kolla så att jag packat det sista och sen lägga mig och kolla på oth innan jag somnar.
Ska upp 5 imorn och är framme någon gång runt 11.. Men jag klarar mig nog. Vi hörs imorn när jag är på bättre humör!

Bålsta

Lite annorlunda, men jag och Jenny har inget för oss och åker då till Bålsta av någon anledning. Men det blir ett litet äventyr haha. Suger att blogga från telefonen men som sagt uppdaterar er bara vart vi håller hus. Puss!

I Väntan På Bussen

image description
Någon gammal instagram bild jag hittade som jag lagt upp för länge sen.
Nu sitter jag i alla fall och väntar tills klockan ska bli 16:00 så att jag kan börja göra mig iordning för att gå till bussen som Jenny kommer sitta på. Vet inte alls vad vi ska göra men vi lär väl komma någonting som vanligt, hade som sagt vart mycket bättre om jag hade en vanlig dator med mig till Gotland men det kvittar för så mycket tid ska jag ju inte lägga ner på datorn/iPaden när jag är borta. Men ska åtminstonde ta bilder med mobilen som jag kan lägga upp när jag kommer hem. Men nu ska jag fördriva tiden med ett ännu avsnitt utav oth!

Jenny Hoooolm

Det här suger.
Blogg appen vägrar att funka så jag kommer inte kunna lägga upp bilder...men har fått mitt tangentbord så blir lättare att skriva. Men nu sitter jag hemma hos mamma och ska snart käka nått enkelt, sedan ska jag göra mig iordning för att träffa Jenny, blir förmodligen middag inne i stan eftersom att vi inte kommer ses på ännu en vecka. Men trots det så är jag väldigt taggad på att åka till Gotland ändå. Är på jättebra humör förövrigt så kan inte säga mer än att livet leker.
Vi hörs innan jag ska träffa Jennyyyy!
haha väldigt gammal bild, turkiet för 2 år sen tror jag!

One Tree Hill

Tjenare folks.
Nu är jag hemma för en timme sedan och har bara tagit det lugnt sedan dess. Hade de väldigt trevligt med Alexander och Jenny även fast vi bara gick runt och snackade, men kul att träffa min saknade Jenny igen i alla fall. Men nog om det, när jag satt och snackade med pappa och Ingela så fick jag en alldeles för tidig present och eftersom att jag fyller år 23 december så är det verkligen tidigt. Men ska nämligen få Ingelas Mac Book eftersom att hon ska byta till någon annan, det positiva med det är att hon knappt använt den så den är som ny.
Som rubriken lyder så ska jag nu lägga mig i sängen och kolla på One Tree Hill, va ett tag sen nu.
Men hoppas ni haft en skön dag som jag har haft i alla fall, godnatt!

Trollbäcken

Tjaaaa, är just nu ute i Trollbäcken med Jenny och Alexander. Står bara och snackar och vet inte vad vi ska göra. Blogg appen laggar fortfarande så blir ingen bild i det här korta inlägget, men bloggar när jag kommer hem puss!

Haninge Centrum

Nu är jag äntligen hemma efter två, tre timmar i Haninge C.
Fick med mig en bh hem och även ett par jeans shorts, jag är väldigt nöjd med det eftersom att det var behövande saker. Bild kanske kommer senare idag eller så. Har även möt Matilda för att få min plånbok vilket gick väldigt snabbt då hon skulle tillbaka till sitt land.
Nu så ska jag snart laga mat till familjen, thai mat. Senare efter de ska jag hoppa på Jennys buss för att åka till Trollbäcken och träffa Alexander. Vi får se vad vi hittar på men inga planer än så länge, blir väl att snacka en massa och lite så kanske gå en promenad men vi får se vad kvällen har att bjuda på!

Haha, gammal bild på Ida, mig och Matilda!
image description

Godmorgon?

Godmorgon eller vad man ska säga. Har vart vaken sen klockan 9 eftersom jag har sorterat kvitton till pappas företag. Men börjar bli klar så småningom. Nu har Jenny kommit hem också så blir att träffa henne en kort stund ikväll. Dagens planer har ändrats lite granna, jag ska hämta min plånbok i Haninge C eftersom jag glömde den i Matildas bil och då följer min syster med eftersom att vi ska även kolla kläder och lite så.
Jag har ingen aning men det funkar inte att logga in på blogg.se appen på mobilen,
någon som kanske vet hur jag ska göra?
Men ska börja göra mig iordning och sedan få tag i Matilda som säkert fortfarande sover, hörs innan jag drar!
Saknar min lilla Ebba!

Sängen

Nu ligger jag i sängen och slänger då in ett inlägg, blir dock inte något vidare långt.
Men nu på kvällen ringde Therese mig och frågade om jag hade några skor hon kunde låna och bra som jag är hade jag det men de var hos mamma så vi tog en promenad dit, men cykeln var med så jag kunde cykla fort hem sen.
Men det va härligt att få komma lite. Ni vet ju vad som händer imorgon men på kvällen ska jag väl träffa Jenny en snabbis som jag inte träffa på 3 veckor så det blir mysigt. Vi hörs närme om planerna imorgon, godnatt fina ni!
Bild från Spanien förra året.

Rekomenderar starkt.

Serier jag kollar på, värda att se.
One Tree Hill


American Horror Story


Pretty Little Liars


Ben&Jerry

Hej igen, nu har jag precis cyklat med min syster upp till affären och köpt glass. Blev en Ben&Jerry för min del, men kändes skönt att göra något speciellt än att bara sitta hemma vid datorn. Tänkte lägga upp ett inlägg sen om serier som jag föredrar eftersom att jag är besatt utav några och tycker att ni borde ta en titt på de, men nog om det. Imorgon ska jag jobba lite här hemma med något och så ska jag åka och köpa tangentbordet tänkte jag.
Sedan göra behövande saker som att tvätta och ladda ner filmer till iPaden, eftersom att på måndag morgon åker jag till Gotland i en vecka.
Är skit taggad!
Men nu ska jag fixa lite små saker med bloggen!

Ny start!

Tjenare människor.
Nu är jag tillbaka igen och tänkte blogga lite hära, eftersom att jag har haft ett rätt stort bloggsug nu när den legat nere väldigt länge. Sommarlovet har redan gått halva utav vilket suger, men de är bara njuta av det som är kvar innan skolan börjat.
Det som jag har hunnit göra under sommaren är spanien i en vecka med Jenny, landet under midsommar helgen, kompisar, solat, vart på Ebbas land, och i onsdags åkte jag och Moa även ner till Matildas landställe på Lisö och hade det trevligt. Tänkte slänga in ett par bilder från när vi va på Lisö i slutet av detta inlägg.
Men för att jag ska kunna ha en bra uppdatering så att de inte kommer nått inlägg varannan dag så ska jag nämligen köpa ett tangentbord till min iPad så jag kan skriva vart som helst utan att tycka att det blir jobbigt.
Men ska käka om en stund så här får ni en av alla bilder vi tog!

RSS 2.0